Seuran yhteiset harjoitukset

ILMOITTAUTUMINEN SEURAN OMIIN HARJOITUKSIIN ON JÄSENSIVUILLA.

Ilmoittautuminen

TCC:N HARJOITUKSET KEVÄÄLLÄ  2019 
- ILMOITTAUTUMINEN AVAUTUU 21.12.2018 

Kaikki TCC:n sisäharjoitukset on suunniteltu ja toteutettu niin, että niissä saa hyvän harjoituksen sekä aivan aloitteleva tai hiukan heikompi kuntoinen harrastaja ja myös tavoitteellisesti harjoitteleva todella hyväkuntoinen aktiiviurheilija.

Tuntimme ovat avoimia kaikille TCC:n jäsenille. Tervetuloa ensin kokeilemaan ja tutustumaan. 
 

Sekä sisäpyöräilyssä että WattBike tunneilla pyörien vastuksia voi säätää itse oman kuntotasonsa mukaan. Ja WattBike tunneilla on Trainer & Pro -tason pyöriä valittavana. Ohjaajat  Elina Honkavuori & Petri Virjo ja muut osallistujat neuvovat tarvittaessa.

Oheistreeneissä ja CrossFit tunneilla - on myös mukana hyvin eri kuntotasoisia osallistujia. Harjoitusten vaativuutta / tehoa voi säädellä oman kuntotason mukaan valitsemalla itselleen sopivat painot. Pienryhmissä ohjaajat (oheistreenit Box-in-Box Juuso Aho, CrossFit Ott Raska ) auttavat tekniikassa, jotta suoritukset eivät rasita liikaa polvia tms. Ja he voivat huomioida myös yksilöllisesti osallistujien tilannetta (polvivammat, kuntoutusvaihe ...).

Kehonhuollossa on mukana myös enemmän ja vähemmän kankeita tyyppejä ja Elina näyttää vaihtoehtoisia venyttelyn tapoja tarvittaessa.

Joten rohkeasti mukaan vaan testaamaan. Ensimmäinen tutustumiskäynti on ilmainen.  Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset treeneihin tehdään TCC:n verkkosivuilla - ja yksittäisille tunneille ilmoittaudutaan HobbyDeedsissä - ryhmä TCC treenit. (https://www.hobbydeed.com).  Jos syystä tai toisesta joudut lopettamaan treeniryhmässä ilmoitathan aiheesta valmentajalle ja myös TCC:n sähköpostiin (tawastcc@gmail.com) 

HUOM!  Kausikorttien väliin jääneitä treenejä voi korvata toisen vastaan tunnin treeneillä tai maanantain kehonhuollolla tai tiistain sisäpyöräilyllä. 

Haluamme tarjota TCC:n jäsenille edullisia treenejä ja joustavia käytäntöjä!
 


Oheistreenit - ma 18.00-19.00

Juuso Ahon ohjaamat monipuoliset oheistreenit, voimaharjoittelua ja liikkuvuutta pyöräilijöille ja triathlonisteille 6-8 hengen pienryhmässä Box-in-Box salilla.
Lisää treeniaikoja voidaan sopia sen mukaan kuin uusi ryhmä saadaan kokoon.  Syksyn porukka jatkaa ja mukaan mahtuu vielä kaksi (2). 
Hinta:  180 € kausi 15 + (2) kertaa (eli  noin 12€/kerta)
Alkaa ma 7.1.2019  - 13.5.2019
(ei hiihtolomalla eikä pääsiäismaanantaina)

Kehonhuolto - ma 19.00-20.00

Elina Honkavuoren ohjaama kehonhuoltotunti on erityisesti suunniteltu pyöräilijöille ja triathlonisteille - yhdstelmä lämmittelyä ja monipuolista venyttelyä pitää kehon kunnossa. Box-in-Box:n vieressä salilla.   
Hinta:
Kausi 45€  4,5€ /kerta - 17 kertaa  
Alkaa ma 7.1.2019-13.5.2019 
(ei 18.2. , eikä pääsiäismaanantaina) 


Sisäpyöräily - ti 19.20-20.20

Haluatko erityisesti lisää vauhtia pyöritykseen ensi kaudelle vai kohottaa ja pitää yllä kuntoa? Elina Honkavuoren vetämissä vauhdikkaissa treeneissä on varmasti riittävästi haastetta huippukuntoiselle pyöräilijälle, mutta menossa mukana pysyvät myös aloittelijat ja kuntoaan kohottavat. Hyvät venyttelyt päälle Foreverin sisäpyöräilysalissa ja treenien jälkeen saunaan.
Hinta:  45€ kausi tammi-maaliskuu tai  8€/kerta -
Alkaa 15.1. - 26.3.2019 (ei 19.2.)

Kun tulet yksittäiselle tunnille 

  1. Liity Hobbydeed ryhmään TCC treenit 
  2. Ilmoittaudu tunnille HobbyDeedsin sivuilla
  3. Ilmoita Foreverin vastaanottotiskillä, että olet tulossa TCC treeneihin 
  4. Ota mukaasi maksu 8€ /tunti joko Smartum seteleinä tai käteisenä


WattBike treenit perjantaisin 2 peräkkäistä tuntia
PK treenit  17.00-18.30 & VK treenit 18.30 - 20.00

WattBike -treenit Box-in-Box salilla. Wattbikea on kaksi mallia: Trainer aloitteleville ja Pro taas vähän voimakkaammille urheilun harrastajille. TCC:n ohjatut tunnit ovat kestävyyttä lisääviä peruskuntotreenejä, joissa mukana muutamia voima- kestävyysosioita. WattBike treenejä vetää perjantaisin Petri Virjo. Kausimaksulla voi varata itsellesi oman pyörän - salissa 10 pyörää, mahdollisia poissaoloja voi korvata tiistain sisäpyörätunneilla.  Halutessasi kovempaa ja pitkäkestoisempaa treeniä, voit perjantain tunneille osallistua myös peräkkäin. 
Hinta:  kausi 115€ tammi-toukokuu  (15 kertaa) ,10-kortti 90 €
Alkaa 11.1.2019 - 3.5.2019 (ei 15.2. ja 19.4.)


CrossFit - la 13.00-14.00   

Crossfit treenien tavoitteena on kehittää tasaisesti eri fyysisiä ominaisuuksia. Siihen kuuluu lihasvoima-, kestävyys-, nopeus- ja notkeusharjoituksia. Valmentajana Ott Raska. TCC:n Crossfit treenien sisällöt on suunniteltu tukemaan pyöräilyä ja triathlonia. Rohkeasti mukaan, harjoitukset soveltuvat kaikille.
Kausihinta: 90€/ 11 kertaa
Alkaa 12.1.2019 - 30.3.2019  (ei 23.2.)


Uimatreenit - 18.30-19.30 ohjattu uintitreeni

TCC:n uimatreenit jatkuvat Tervakosken uimahallilla. Tarjolla on jälleen ohjautut treenit sunnuntaisin - 17 kertaa  toukokuuhun asti. Keväällä jatkaa ohjaajana Petri Virjo. Ohjatussa uinnissa käydään läpi paljon tekniikkaa, henkilökohtaista palautetta omasta uintitekniikasta, kevään aikana uinnin kuvausta, uinnin triathlonin omaisia piirteitä, ryhmässä uintia, peesausta, tahdistusta, tähystystä jne
Kausihinta:  ohjattu-uinti 100 €/kausi , 17 kertaa
Alkaa 13.1.2019 - 26.5.2019.   (ei  19.5.)

 


Junnutreenit jatkuvat - ma klo 19.15-20.00 
- PERUTTU EI RIITTÄVÄSTI OSALLISTUJIA !!!

TCC:n junioreiden harjoitukset jatkuvat syyskauden jälkeen Parolan koulun liikuntasalissa (Merventie 12, 13720 Parola). Harjoitukset on suunnattu 6-14 vuotiaille tytöille ja pojille. Harjoituksissa opetellaan perusliikkumistaitoja, tasapainoa, koordinaatiota, nopeutta ja reaktioita pyöräilyä silmällä pitäen. Ohjaajana Pasi Iivonen.  Min osallistujamäärä 6-8
Ei sisällä vakuutusta. Osallistujien on itse huolehdittava tapaturmavakuutuksensa voimassaolosta.
Hinta: Vuoro on seuran jäsenille maksuton - alkamisesta lisätietoja myöhemmin

 

Triathlon - yhteistreeniryhmä jatkaa   

Triatlon treeniryhmässä valmistaudutaan yhdessä tulevan kauden triathlonkisoihin Petri Virjon valmennuksessa. Yhteiset ryhmätreenit vähintään 1krt / vko. Päiväkohtainen ryhmälle suunniteltu harjoitusohjelma viikoittain. Mahdollisuus kuntotestaukseen laktaattimittauksin seurahinta testimaksusta, testauspalaute ja kynnyssykkeet selville oikeaan harjoitteluun ohjaamiseksi. Valmennusta lajitekniikoihin ja valmentajan tuki treeneissä ja ryhmän yhteinen WhatsApp. HUOM! Tämä ryhmä ei ole aloittelijoille,  TCC Triathlonkoulu alkaa jälleen tammikuussa 2019.
Hinta: 49€ /kk   - vielä mahtuu mukaan muutama, jatkaa jälleen tammikuussa

 

Hämeen pyöräilystartti - Kunnossa kaiken ikää

Ohjausta ja kannusta pyöräilyn aloittamiseen tutustumista arki/työmatkapyöräilyyn, maastopyöräilyyn, maantiepyöräilyyn, talvipyöräilyyn - tietoa ja yhteisiä retkiä
Tietoa näistä myöhemmin erikseeen!


Tulossa myös jäseniltoja -ja kevätkauden avajaiset - siitäkin lisätietoa tulossa vielä erikseen, ja myös kevään TRX -treeniestä.
Lisätietoja voi kysellä  tawastcc@gmail.com