Seuran yhteiset harjoitukset

TCC:N HARJOITUKSET SYKSYLLÄ 2018 

Kaikki TCC:n sisäharjoitukset on suunniteltu ja toteutettu niin, että niissä saa hyvän harjoituksen sekä aivan aloitteleva / hiukan heikompi kuntoinen ja myös tavoitteellisesti harjoitteleva todella hyväkuntoinen aktiiviurheilija.

Sekä sisäpyöräilyssä että WattBike tunneilla pyörien vastuksia voi säätää itse oman kuntotasonsa mukaan. Ja WattBike tunneilla on Trainer & Pro tason pyöriä valittavana. Ohjaajat  Elina Honkavuori & Petri Virjo ja muut osallistujat neuvovat tarvittaessa.

Oheistreeneissä ja CrossFit tunneilla - on myös mukana hyvin eri kuntotasoisia osallistujia. Harjoitusten vaativuutta / tehoa voi säädellä oman kuntotason mukaan valitsemalla itselleen sopivat painot. Pienryhmissä ohjaajat (oheistreenit Box-in-Box Juuso Aho, CrossFit Ott Raska ) auttavat tekniikassa, jotta suoritukset eivät rasita liikaa polvia tms. Ja he voivat huomioida myös yksilöllisesti osallistujien tilannetta (polvivammat, kuntoutusvaihe ...).

Kehonhuollossa on mukana myös enemmän ja vähemmän kankeita tyyppejä ja Elina näyttää vaihtoehtoisia venyttelyn tapoja tarvittaessa.

Joten rohkeasti mukaan vaan testaamaan. Ensimmäinen tutustumiskäynti on ilmainen.  Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautumiset treeneihin TCC:n verkkosivuilla ja yksittäisille tunneille ilmoittaudutaan HobbyDeedsissä - ryhmä TCC treenit. (https://www.hobbydeed.com) 

HUOM!  Kausikorttien väliin jääneitä treenejä voi korvata toisen vastaan tunnin treeneillä tai 
maanantain kehonhuollolla tai tiistain sisäpyöräilyllä. 

Haluamme tarjota TCC:n jäsenille edullisia treenejä ja joustavia käytäntöjä!


Oheistreenit - ma 18.00-19.00

Juuso Ahon ohjaamat monipuoliset oheistreenit, voimaharjoittelua ja liikkuvuutta pyöräilijöille ja triathlonisteille - 6 hengen pienryhmässä Box-in-Box salilla.
Lisää treeniaikoja sovitaan sen mukaan kuin uusi ryhmä saadaan kokoon.
Hinta:  180 € kausi 15 kertaa (eli  noin 12€/kerta) - alkaa ma 24.9.2018

 

Kehonhuolto - ma 19.00-20.00

Elina Honkavuoren ohjaama kehonhuoltotunti on erityisesti suunniteltu pyöräilijöille ja triathlonisteille - yhdstelmä lämmittelyä ja monipuolista venyttelyä pitää kehon kunnossa. Box-in-Box:n vieressä salilla.   
Hinta:  
4,5€ /kerta,  alkaa ma 24.9.2018  


Sisäpyöräily - ti 19.15-20.15

Haluatko erityisesti lisää vauhtia pyöritykseen ensi kaudelle vai kohottaa ja pitää yllä kuntoa? Elina Honkavuoren vetämissä vauhdikkaissa treeneissä on varmasti riittävästi haastetta huippukuntoiselle pyöräilijälle, mutta menossa mukana pysyvät myös aloittelijat ja kuntoaan kohottavat. Hyvät venyttelyt päälle Foreverin sisäpyöräilysalissa ja treenien jälkeen saunaan.
Hinta:  80€ kausi syys-maaliskuu tai  8€/kerta - alkaa ti 25.9.2018

LOPPUKAUSI - 55 €  - 14 kertaa   PYÖRÄILYTALVI VIIKON TARJOUS 

Kun tulet yksittäiselle tunnille 

  1. Liity Hobbydeed ryhmään TCC treenit 
  2. Ilmoittaudu tunnille Hobbydeedsin sivuilla
  3. Ilmoita Foreverin vastaanottotiskillä, että olet tulossa TCC treeneihin 
  4. Ota mukaasi maksu 8€ /tunti joko Smartum seteleinä tai käteisenä

WattBike treenit perjantaisin 2 peräkkäistä tuntia 17.00-18.30  pk treeni ja 18.30 - 20.00 vk treeni

Syksyllä jatkuvat suositut WattBike -treenit Box-in-Box salilla. Wattbikea on kaksi mallia: Trainer aloitteleville ja Pro taas vähän voimakkaammille urheilun harrastajille. TCC:n ohjatut tunnit ovat kestävyyttä lisääviä peruskuntotreenejä, joissa mukana muutamia voima- kestävyysosioita. WattBike treenejä vetää perjantaisin Petri Virjo. Kausimaksulla voi varata itsellesi oman pyörän - salissa 10 pyörää, mahdollisia poissaoloja voi korvata tiistain sisäpyörätunneilla.  Halutessasi kovempaa ja pitkäkestoisempaa treeniä, voit perjantain tunneille osallistua myös peräkkäin. 
Hinta:  kausi 100€ syys-joulukuu,10-kortti 90 € Pe treenit alkaa.   

LOPPUKAUSI -
perjantain treenit  - 75€  - 9 kertaa  pk 1 paikka,  vk 2 paikkaa jäljellä

 

 


CrossFit - la 13.00-14.00   

Crossfit treenien tavoitteena on kehittää tasaisesti eri fyysisiä ominaisuuksia. Siihen kuuluu lihasvoima-, kestävyys-, nopeus- ja notkeusharjoituksia. Valmentajana Ott Raska. TCC:n Crosfit treenien sisällöt on suunniteltu tukemaan pyöräilyä ja triathlonia. Rohkeasti mukaan, harjoitukset soveltuvat kaikille.
Kausihinta: 90€/ 11 kertaa , alkaa 6.10.2018


Uimatreenit - 18.30-19.30 ohjattu uintitreeni

TCC:n uimatreenit jatkuvat Tervakosken uimahallilla. Tarjolla on jälleen omatoiminen uimavuoro ja ohjautut treenit uintivuoro sunnuntaisin - 17 kertaa joulukuuhun asti.
Syksyllä jatkaa ohjaajana Petri Virjo. Ohjatussa uinnissa käydään läpi paljon tekniikkaa, henkilökohtaista palautetta omasta uintitekniikasta, syksyn aikana uinnin kuvausta, uinnin triathlonin omaisia piirteitä, ryhmässä uintia, peesausta, tahdistusta, tähystystä jne
Kausihinta:  ohjattu-uinti 80 €/kausi,  alkaa 16.9.2018

 


Junnutreenit jatkuvat - ma klo 19.15-20.00  - PERUTTU EI RIITTÄVÄSTI OSALLISTUJIA !!!

TCC:n junioreiden harjoitukset jatkuvat syyskauden jälkeen Parolan koulun liikuntasalissa (Merventie 12, 13720 Parola). Harjoitukset on suunnattu 6-14 vuotiaille tytöille ja pojille. Harjoituksissa opetellaan perusliikkumistaitoja, tasapainoa, koordinaatiota, nopeutta ja reaktioita pyöräilyä silmällä pitäen. Ohjaajana Pasi Iivonen.  Min osallistujamäärä 6-8
Ei sisällä vakuutusta. Osallistujien on itse huolehdittava tapaturmavakuutuksensa voimassaolosta.
Hinta: Vuoro on seuran jäsenille maksuton - alkamisesta lisätietoja myöhemmin

 

Triathlon - yhteistreeniryhmä jatkaa   

Triatlon treeniryhmässä valmistaudutaan yhdessä tulevan kauden triathlonkisoihin Petri Virjon valmennuksessa. Yhteiset ryhmätreenit vähintään 1krt / vko. Päiväkohtainen ryhmälle suunniteltu harjoitusohjelma viikoittain. Mahdollisuus kuntotestaukseen laktaattimittauksin seurahinta testimaksusta, testauspalaute ja kynnyssykkeet selville oikeaan harjoitteluun ohjaamiseksi. Valmennusta lajitekniikoihin ja valmentajan tuki treeneissä ja ryhmän yhteinen WhatsApp. HUOM! Tämä ryhmä ei ole aloittelijoille,  TCC Triathlonkoulu alkaa jälleen tammikuussa 2019.
Hinta: 49€ /kk   - vielä mahtuu mukaan muutama, alkaa syyskuussa

 

Hämeen pyöräilystartti - Kunnossa kaiken ikää

Ohjausta ja kannusta pyöräilyn aloittamiseen tutustumista arki/työmatkapyöräilyyn, maastopyöräilyyn, maantiepyöräilyyn, talvipyöräilyyn - tietoa ja yhteisiä retkiä
Tulossa muutamia syysretkiä yhdessä Hämeenlinnan ladun kanssa
- tietoa näistä myöhemmin erikseeen!


Tulossa myös jäsenilta -ja syyskauden päättäjäiset - siitäkin lisätietoa tulossa vielä erikseen,
ja myös TRX - treeniestä.
Lisätietoja voi kysellä  tawastcc@gmail.com

 

 

ILMOITTAUTUMINEN SEURAN OMIIN HARJOITUKSIIN ON SIIRRETTY JÄSENSIVUILLE.

Ilmoittautuminen