Seuran ohjattu toiminta / harjoitukset

KEVÄTKAUDEN TREENIT PYÖRÄHTIVÄT KÄYNTIIN 


Crossfit

Crossfit alkoi 16.1.2021 klo 12:00-13:00, paikkana Crossfit Ilves, Pietiläntie 15, HML

Hinta: 16.1.. aloituksessa 90eur (10 krt).  

Crossfitin ohjattuja treenejä järjestetään yhteistyössä TCC:n ja TTC:n jäsenille. 

Ilmoittautua voi Ninni Lietsalle, 

puh. +358 40 5838838, jolta saat samalla kutsun Crossfit Messenger-ryhmään.

Kausimaksu hoidetaan suoraan Ilvekselle yleensä 2. treenikerralla. Lisätietoja maksutavoista http://www.crossfitilves.com/

Kysy ihmeessä, jos joku asia askarruttaa ja tuu mukaan! Nämä sopivat kaikille ja mahdolliset rajoitukset huomioidaan.


MTB yhteistreeniä

Maastopyörä yhteislenkit maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Kaikki pärjää mukana, rohkeasti remmiin vaan!!

Lenkin ohjaajina toimii Timo Takala 

Maanantaisin lähtö klo 18:30 Vaakuna Hotellin edestä - Possentie 7, Hämeenlinna.

Keskiviikkoisin lähtö klo 18 Ahveniston moottoriradan puomilta - Poltinahontie 47 , Hämeenlinna.

Kuntolenkit ajetaan osallistujien omalla vastuulla. Tarkista vakuutusturvasi kattavuus ennen lenkeille lähtöä. Lenkeille ei ole osallistumismaksua eikä velvollisuutta olla minkään pyöräilyseuran jäsen.

Kaikilla lenkillä osallistujilla oletetaan olevan mukana seuraavat varusteet:

-Kunnossa oleva pyörä. Älä esimerkiksi tule yhteislenkille loppuun ajetuilla renkailla tai pyörällä, jonka jarrulaitteisto toimii heikosti.

-Ylimääräinen sisäkumi, pumppu ja renkaan vaihtoon tarvittavat työkalut.

-Kypärä ja ajolasit.

-Säänmukainen vaatetus.

-Juotavaa, olosuhteiden mukaan 1-3 pullollista joista yksi runkotelineessä tai juomareppu.

-Evästä (esim. banaani, energiapatukka tai geelejä)

Lenkkien kesto n. 2-3 tuntia ja matkaa kertyy vaihtelevasti 20-30km välillä

MTB- WA-ryhmään liittymiseen alla linkki, joka on voimassa viikon ajan (tai lyhyemmän ajan jos ilmenee ulkopuolista häirintää) 

‎Open this link to join my WhatsApp Group: https://chat.whatsapp.com/BrVa7shCIrr2rUQAKlHx3yYhteistreenit ja pienryhmätunnit Boxinbox Hämeenlinna

Seuran harjoitukset, Wattbike ja kehonhuolto, Boxinbox:lla tiistaisin 14.1.2021 -> 

Ohjaajana molemmilla tunneilla Elina Honkavuori

Koulujen hiihtolomaviikolla 42 Elinan tuuraajana sijainen.

Kausikortti, 10-kortti,sekä kertakäynnit ostetaan ja varataan itse suoraan Boxinboxin järjestelmän kautta. Seuralle ei tarvitse enää ilmoittaa mille tunnille haluaa osallistua, vaan Boxinboxin järjestelmästä löytyy kaikki vaihtoehdot. 


WATTBIKE VK1-VK2 klo 18:00 -19:30 

Ohjaaja auttaa pyörän säätöjen ym. kanssa 18:00-18:15, yhteinen harjoitus aloitetaan klo 18:15. Näin jokaisella on mahdollisuus rauhalliseen aloitukseen ja pyörien säätämiseen ohjaajan avustuksella itselle sopiviksi. Tunnin jälkeen jokainen puhdistaa oman pyörän ja siistii oman alueensa ja tähänkin jää nyt aiempia vuosia enemmän aikaa. Jokaiselle tunnille osallistuvalle olisi hyvä olla puhelin mukana ja siihen ladattuna Wattbike-Hub app. Hyödynnämme Hub:a tunneilla ja saat itsellesi hienoa dataa kehityksestäsi syksyn aikana.

Kausikortin ostaneille pyörä varataan koko kaudeksi, muut varaavat osallistumalleen tunnille pyörät Boxinboxin järjestelmän kautta haluamilleen tunneille. Pyöriä on 11kpl (+ohjaajan pyörä), joista 4 Pro- ja 8 trainer-malleja. 

Tunnin kuvaus: 

Lämmittelyjä ja palautteluja lukuun ottamatta, tunneilla liikutaan pääasiassa vauhtikestävyysalueella, VK1-V2, jolla tähdätään kilpailusuorituksen aikaisen kestävyyskunnon ja lihaskestävyyden parantamiseen unohtamatta hyvää ja taloudellista pyöritystekniikkaa.  Tunneilla on mm. SST- (sweetspot, VK-ala ja Vk-yläalueet) harjoittelua, FTP- arvon parantamiseen keskittyviä treenejä (Functional threshold power), sekä Vo2Max harjoitteita, joilla parannetaan hapenottoa. Kehitystä seurataan FTP-testein, joita poljetaan tunneilla ainakin kauden alussa ja lopussa. 


KEHONHUOLTO klo 19:45 – 20:45 

Tunnin kuvaus:

Tunneilla on monipuolisesti kehonhuoltoharjoitteita; mobilisaatiota, liikeratojen avaamiseen keskittyviä harjoitteita, myofasciaalisiin linjoihin keskittyviä venytyksiä, erilaisia venyttelytekniikoita ja trigger- hierontaa ja putkirullausta. Seuran tunneilla keskitytään erityisesti pyöräilijän ja triathlonistin ongelmapaikkoihin. Tunneilla huomioidaan alaraajat kokonaisuudessaan, tarkastellaan lantion epätasapainoa ja miten sitä voidaan korjata, pyritään lisäämään hartiarenkaan ja rintarangan liikkuvuuksia.

Huomaathan upean mahdollisuuden jäädä wattbike-tunnin päälle kehonhuoltoon. Tuntien väliin on varattu 15minuutin tauko, jolloin ehtii käydä suihkussa ja vaihtaa kehonhuoltoon sopivat vaatteet. Lämpimällä keholla myös kehonhuollosta saadaan enemmän irti. 

Hinnat TCC:n wattbike -tunneille:

kausikortti 130eur 

-kausikortin ostajalle varataan pyörä jokaiselle syyskauden tiistain wattbiketunneille

10-kortti 120 eur

-10-kortilla pääset varaamaan itsellesi pyörän haluamallesi tunnille

HUOM! 10-kortilla voit varata itsellesi paikan kaikkiin Boxinboxin pienryhmiin! Käy katsomassa laajaa valikoimaa täältä: https://www.boxinbox.fi/tunnit

Järjestelmästä on mahdollista ostaa myös 5 käynnin kortti sekä kertakäyntejä

Kortit sekä TCC:n tunneille, että kaikille muille tunneille pääset ostamaan kirjautumalla Kauppaan täältä  https://oma.enkora.fi/makasiinitraining/reservations2/reservations/shop/4/3/-
Hinnat TCC:n kehonhuolto -tunneille:

kausikortti 100eur 

-kausikortilla sinulle varataan osallistuminen jokaiselle syyskauden tiistain kehonhuoltotunneille

10-kortti 120 eur

-10-kortilla pääset varaamaan itsellesi paikan haluamallesi kehonhuollon tunnille 

Järjestelmästä on mahdollista ostaa myös 5 käynnin kortti sekä kertakäyntejä

HUOM! 10-kortilla voit varata itsellesi paikan kaikkiin Boxinboxin pienryhmiin! Käy katsomassa laajaa valikoimaa täältä: https://www.boxinbox.fi/tunnit

Kortit sekä TCC:n tunneille, että kaikille muille tunneille pääset ostamaan kirjautumalla Kauppaan täältä  https://oma.enkora.fi/makasiinitraining/reservations2/reservations/shop/4/3/-Uintiohjausta Hämeenlinnaan toivottu


Hämeenlinnan uimahalliin, yhteistyössä Hämeenlinnan sukeltajien kanssa suunnitelmissa 10 kerran ohjatut uinnit. Ohjaamassa olisi uintivalmentajamme Sofia Lindfors. Nyt on hyvä varata perjantai-iltoihin kalenteriin tilaa, jos uintiin panostaminen valmentajan ohjauksessa kiinnostaa. Laitamme tästä erikseen viestiä, kun yhteistyökuvioita ja aikatauluja saadaan sovittua. 


Liikkuvaa syksyä ja nähdäänhän monipuolisissa, yhteisissä treeneissä!