Maantiepyöräily

Tawast Cycling Clubin tavoitteena on mahdollistaa maantiepyöräilyharrastus aina kuntoilijoista huipputasolle ja vastata jäsentensä tarpeisiin. Harrastepyöräily on kasvussa ja laji on myös erinomainen oheisharjoitusmuoto monien muiden lajien urheilijoille. TCC:n yhteislenkeillä kynnys aloittaa laji tai tulla kehittymään porukassa on matala.

Varusteiksi lenkille maantiepyörän lisäksi tarvitset kypärän sekä ajoon soveltuvat vaatteet. Polkimiin kiinnitettävät ajokengät kannattaa myös hankkia. Harrastuksen edetessä muita varusteita voi hankkia vähitellen. Riittävän energian takaamiseksi lenkeillä on hyvä olla mukana reilusti vettä tai urheilujuomaa! Talvikaudella pyöräilytuntumaa voi pitää yllä seuran omilla sisäpyöräily- ja WattBike -tunnella
(kts. tarkemmin seuran yhteiset harjoitukset).

Yhteisten lenkkien lisäksi seuran jäsenet osallistuvat mm. kesäaikana seuran viikottain järjestämään Rastilan tempo-ajoon Janakkalassa.

TCC on myös mukana järjestämässä RaceBike Focus CUP kisaa Ahveniston moottoriradalla ja avustaa Ahvenisto GP:n järjestelyissä kesäkuussa.

Pyöräilyn keskusjärjestö Suomessa on Suomen Pyöräily.