Lisenssit ja vakuutukset

 

Pyöräilylisenssit ja vakuutukset

Lisenssin tarkoitus on varmistaa että kilpailija ymmärtää lajin säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä. Suomessa pyöräilyn lisenssit myöntää Suomen Pyöräily ry, joka on lajin kattojärjestö.

Lisenssejä on kuutta eri vaihtoehtoa:

  1. Elite/ Kansainvälinen lisenssi: tarvitaan mikäli aiot osallistua kansainvälisiin UCI:n alaisiin kisoihin, esim PM-kisat, kilpailet ulkomailla tai kilpailet maantiellä ylimmällä tasolla (Elite)
  2. Kansallinen lisenssi: tarvitaan kotimaan kalenterikisoihin (Kilpa-luokka, ikä 17 - 79)
  3. Nuorisolisenssi: nuorten urhelijoiden lisenssi (N/M 14 - 16)
  4. Nappulalisenssi: lasten lisenssi (N/M 10 -12)
  5. Fillaripassi: kuntourheilijan ja harrastajan lisenssi: eri hintavaihtoehdot alle ja yli 16 vuotiaille

Lisenssiin ja Fillaripassiin on mahdollisuus kytkeä vakuutus. HUOM! Vakuutus on pakollinen kilpailuissa ja tapahtumissa! Vakuutus kattaa harjoittelussa, kisamatkoilla ja kisoissa tapahtuneet henkilövahingot.

Lisenssejä ja Fillaripassia  haetaan SP:n nettisivujen kautta sähköisesti ja maksetaan käyttäen haettaessa saatua viitenumeroa. 

HUOM! Saadaksesi lisenssin sinun pitää kuulua Suomen Pyöräilyn jäsenseuraan.
Voit liittyä TCC:n jäseneksi täältä

 

Triathlonlisenssit ja vakuutukset

Triathlonjäsenille kansallinen lisenssi sisältyy Triathlon liiton jäsenyyteen.  Nämä lisenssit TCC hankkii kaikille triathlonmaksun maksaneille jäsenilleen SuomiSport- palvelusta.  Jäsenet voivat itse halutessaan hankkia itselleen myös kansainvälisen lisenssin ja vakuutuksen. 

TCC hankkii jäsenilleen jäsenyydet vuosittain vuosikokouksen jälkeen kun jäsenmaksu on maksettu. Jos haluat lisenssit ja vakuutukset voimaan jo heti alkuvuodesta, ota yhteyttä hallitukseen tawastcc@gmail.com.

Jokaisen tulee liittyä itse Suomi-Sporttiin ja hakea siellä TCC jäsenyyttä, jotta voimme maksaa jäsenmaksut. Ilmoita myös oma SuomiSportti ID tunnuksesi tawastcc@gmail.com.

Lisätietoja Triathlon liiton sivuilta lisensseistä ja vakuutuksista.