TCC:n jäsenyydet

 

Tawast Cycling Club on seuraavien yhdistysten jäsen

  • Suomen Pyöräily ry. - on jäsenten yhteistyö- ja edunvalvontajärjestö. Suomen Pyöräily tukee toiminnallaan jäsenten ja niissä toimivien ihmisten toimintaa pyöräilyn, urheilun ja liikunnan parissa koko elämän ajan. Suomen Pyöräilyn toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot, kestävä kehitys, tasa-arvo, urheilun reilun pelin periaatteet, huumeiden ja alkoholin vastainen toiminta. Suomen Pyöräilyn tarkoituksena on edistää ja kehittää huippu-, kilpa- ja harrastepyöräilyä sekä olla näiden tarkoitusperien hyväksi toimivien jäsentensä valtakunnallinen keskusjärjestö
  • Suomen Triathlonliitto ry - Suomen Triathlonliiton tarkoituksena on kehittää ja levittää triathlonharrastusta ja -tietoutta, toimia triathlonin alalla toimivien jäsenseurojensa valtakunnallisena liittona sekä edustaa lajiliittona triathlonurheilua Suomessa ja ulkomailla.
  • Hämeen Liikunta ja Urheilu ry -  (HLU) on maakunnallinen, lajeista riippumaton liikunnan asiantuntija.Toiminnan tavoitteena on lisätä ihmisten hyvinvointia liikunnan keinoin. Teemamme ovat "lisää liikettä ja parempia tuloksia". Keskeiset toimintatavat ovat osaamisen lisääminen ja koulutus, vaikuttamistyö liikunnan ja urheilun aseman vahvistamiseksi sekä palvelutoiminta.
  • Pyöräliitto ry - (Cykelförbundet rf) on kaikkien suomalaisten pyöräilijöiden etujärjestö. Liitto edistää pyöräilyä erityisesti liikennemuotona sekä toimii pyöräilijöiden valtakunnallisena edunvalvojana ja paikallisten pyöräily-yhdistysten yhteistyöelimenä.
  • Suruton ry. TCC liittyi vuonna 2017 Suruton Ry:n jäseneksi. Suruttoman mökillä Tervakoskella järjestetään jäsentilaisuuksia.