Reitti

Lähtö on Aulangonkujalta ja maaliin saapuminen tapahtuu Aulangon kylpylän edustalta. Aulangonkuja suljetaan lähdön ajaksi klo 11.30-12.30. Risteysosuuksilla on noudatettava erityistä varovaisuutta sekä liikennesääntöjä ja -ohjausta.

Ensimmäinen huolto sijaitsee "kilometrimäen" laella noin 5,5 km kohdalla ja toinen huolto noin 12 km päässä reitin varrella kohdassa, jonka ohi ajetaan kahteen kertaan. Infopisteelle voi mm. jättää omat pullonsa, jotka viedään omatoimihuoltopisteelle reitin varrelle. Tapahtuma-alueella huolto palvelee maaliin tulleita.

Vuoden 2021 reittikartta päivitetään kevään aikana. 

Reittikartta!  vuodelta 2017, vuoden 2018 karttaan tuli pieniä muutoksia.  HUOM! Muutoksia reitin loppuosuudessa Katajiston kartanon alueella.

Tapahtuma-alue

Videoita reitiltä Lasten reitit

  • 7 km
    Reitti on pääosin ulkoilureittiä ja helppoa polkua. Reitillä on kuntoa vaativa pitkä nousu ja vauhdikas lasku. Nousumetrejä noin 65.
  • 4 km
    Reitti on pääosin helppoa ulkoilureittiä ja helppoa polkua. Reitillä ei ole kovin pahoja mäkiä ja se sopii kaikenkuntoisille ja taitoisille. Saattaja on sallittu, mutta saattajien pitää pysyä pois tapahtumaan osallistuvien lasten tieltä.Lasten reitit

Katso myös MTBreitti.fi