Ohjeet ja säännöt

Tapahtumassa noudatetaan Suomen Pyöräilyn ohjeistuksia kuntotapahtumista sekä näitä ohjeita.

  1. AulankoMTB on kuntotapahtuma, jossa on sähköinen ajanotto.

  2. Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Huolehdi omasta vakuutusturvastasi. Järjestäjä ei ole vastuussa mahdollisista henkilö- tai kalustovahingoista. 

  3. Tapahtumassa tulee noudattaa liikennesääntöjä sekä risteysvahtien ohjeita. Reitti ei ole suljettu ja reitillä liikkuu myös muita liikkujia ja kulkuneuvoja.


  4. Osallistujien tulee käyttää järjestäjältä saamaansa numeroa tapahtumassa. Numero kiinnitetään pyörän ohjaustankoon siten, että se on luettavissa selkeästi edestä päin. 

  5. Tapahtumassa on käytettävä kypärää. 

  6. Ensiavusta huolehtii paikanpäällä SPR:n ensiapuryhmä ja Kanta-Hämeen keskussairaala.

  7. Reitillä on kaksi huoltopistettä järjestäjän toimesta. Lisäksi on maalihuolto. Tapahtuman jälkeen on ruokailumahdollisuus omakustanteisesti Aulangon kylpylässä.


  8. Rata on selkeästi merkitty. Ratarikosta seuraa hylkäys. 


  9. Tapahtumaan voi osallistua sähköavusteisella pyörällä, mutta tällöin sijoittuminen palkintosijoille ei ole mahdollista. Sähköavustus sallittu vain polkiessa (max 25km/h). Sähköavusteista pyörää käyttävät ilmoittautuvat tapahtumakansliassa ennen lähtöä.


  10. Ilmoittautumismaksua ei palauteta. Osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle tai seuraavalle vuodelle.

Lisäksi seuraamme Kanta-Hämeen alueen ajankohtaista koronatilannetta ja ohjeita. Tapahtumassa noudatetaan annettuja suosituksia. 

>>Lue lisää

Tiedotamme tapahtuman järjestämiseen liittyvistä mahdollisista muutoksista.