Reitti

2018 lähtö on Aulangonkujalta ja maaliin saapuminen tapahtuu Aulangon kylpylän edustalta. Aulangonkuja suljeteaan lähdön ajaksi klo 11.30 - 12.30. Risteys osuuksilla on noudatettava erityistä varovaisuutta.

Ensimmäinen huolto sijaitsee "kilometrimäen" laella noin 5,5 km kohdalla ja toinen huolto noin 12 km päässä reitin varrella kohdassa, jonka ohi ajetaan kahteen kertaan. Infopisteelle voi mm. jättää omat pullonsa, jotka viedään omatoimihuoltopisteelle reitin varrelle. Tapahtuma-alueella huolto palvelee maaliin tulleita.

Reitti on  lähes sama kuin viime vuonna. 

Reittikartta!  vuodelta 2017, vuoden 2018 karttaan tulossa pieniä muutoksia.  HUOM !!!  Muutoksia reitin loppuosuuteen Katajiston kartanon alueelle. Kartanossa on häät !!!

Tapahtuma-alue

Videoita reitiltä 

 

Lasten reitit

  • P8, T8, T10 ja harraste
    Reitti on noin 4 km pääosin helppoa uöloilureittiä ja helppoa polkua. Reitillä ei ole pahoja mäkiä ja se sopii kaikenkuntoisille ja taitoisille, jotka eivät halua ajaa pidempää reittiä. Saattaja on sallittu, mutta saattajien pitää pysyä pois tapahtumaan osallistuvien lasten tieltä. 
  • P10, P12, T12, P14, T14
    Reitti on noin 7 km pääosin ulkoilureittiä ja helppoa polkua. Reitillä on kuntoa vaativa pitkä nousu ja vauhdikas lasku. Nousumetrejä noin 65.

 

Lasten reitit