Aulanko MTB


Vuoden 2019 AulankoMTB järjestetään lauantaina 25.5.2019, 
ilmoittautuminen avautuu 6.1.2019 Liikut Sää tapahtumassa. 

Tawast Cycling Club ry. järjestää lauantaina 19.5.2018 maastopyöräilyn kuntotapahtuman Aulanko MTB:n. Tapahtuma on kaikille avoin eikä vaadi lisenssiä. Tapahtumakeskuksena on kylpylähotelli Scandic Aulangon alue. Osallistumismaksuun kuuluu sisäänpääsy kylpylään tapahtuman jälkeen.

Tapahtuman reitti kulkee Aulangon luonnonpuiston alueella sekä Aulangonjärven itäpuolella hienoilla kangaspoluilla. 

Tapahtuma on suunnattu maastopyöräilyn harrastajille aloittelijoista tosi kuntoilijoihin. Kahden kierroksen täysmatka tarjoaa haastetta kokeneemmallekin ketjunpyörittäjälle.

Sarjat ovat maastopyörille ja fatbikeille

  • Naiset 27 km
  • Miehet 27 km
  • Naiset 55 km
  • Miehet 55 km
  • Lapset P/T-8 (2010) ja nuoremmat 4 km
  • Lapset P/T-10 (2008-2009) P10 7 km ja T10 4 km
  • Lapset P/T-12 (2006-2007) 7 km
  • Lapset P/T-14 (2004-2005) 7 km
  • Lisäksi lasten harrastesarja 4 km

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan Aulangon maastoista!

 

Kommentteja vuoden 2017 Aulanko MTB tapahtumasta Fillari Foorumilta:

"Hieno reitti ja hyvin järjestetty tapahtuma! Reittiopasteet olivat viimeisen päälle. "

"Kiitokset järjestäjille, kisaajille, talkooporukalle ym. Reitti oli loistava ja hyvin merkitty. Ensimmäinen kerta mukana ja varmasti ensi vuonna uudestaan. "​

"Kiitos taas hienosta kisasta! Reitti oli raskas mutta yber hyvä. Merkkaukset oli vieläkin parempaa mitä olen muilla tänä vuonna nähnyt.  Paransin omaa aikaani melkeenpä tunnilla. "

"Kiitos järjestäjille, loistava tapahtuma! Rata oli mieleinen ja merkinnät olivat ensiluokkaiset, ei tarvinut kertaakaan miettiä mihin pitää ajaa.​"

"Oli taas upea tapahtuma! Ei varmaan kellään tullut aika pitkäksi noilla monipuolisilla ja tapahtumarikkailla poluilla. Erityiskiitokset niille maalialueen ja mehuasemien reippaille ja ripeille likoille sekä kaikille toimitsijoille!​"

"Kiitokset järjestäjille, loistava tapahtuma ja reitissä oli nousuja tasamaan tallaajalle läskin kanssa ihan riittävästi ja mukavan teknisiäkin pätkiä, tänne pitää tulla vielä uudestaankin!"

"Reitti on oikein hyvä ja mukavan vaihteleva ja merkinnät olivat kunnossa. Itse en satunnaisia tiepätkiä pidä ollenkaan huonoina, mutta tuolla reitillä ei ole juuri niitäkään. Todellista maastopyöräilyä siis! Suopätkät eivät mieltä aivan ylenmäärin lämmitä, mutta eipä niitä taida juuri pystyä kiertämään. Ja nyt ne olivat kyllä lähes kuivia. Järjestelyistä en keksi mitään moittimista miettimälläkään eli kaikenkaikkiaan oikein loistava tapahtuma."

"Kiitos kaikille tasapuolisesti! Erittäin onnistunut tapahtuma ja hieno reitti! ​"

Kiitos paljon palautteista !!! 


Parannuksia tulossa osallistujien toiveiden mukaisesti muun muassa ajanottoon ja tulosten julkaisuun, ja parkkipaikkojen merkintään.