TCC Jäsenkirje 3/2018 

14.9.2018


TCC:n syyskauden alun jäsenkirje - kuulumisia, tietoa sisäharjoittelusta ja syyskauden toiminnasta.

 

 

 


Kuulumisia


Rastilan tempoajot jatkuvat vielä syyskuun loppuun. Samoin maastopyöräilyn yhteislenkit - tervetuloa mukaan! Ahveniston moottoriradalla järjestettiin RaceBikeFocus CUPin viimeinen osa-kilpailu 6.9.2019. Kiitoksia paljon kaikille osallistujille ja onnea voittajille. Tulokset löytyvät seuran sivuilta ja palkinnot jaetaan pikkujouluissa joulukuun alkupuolella.

Kesällä ovat pyörineet  BMX/MTB koulu Pasi Ilvosen ja Jussi Korhosen ohjaamina. Lasten harjoitukset jatkuvat sisätiloissa Parolassa. Mukavasti on ollut erilaisia yhteislenkkejä sekä maastoon että maantielle. Tänä vuonna keräämme tilastoja jäsenten osallistumista erilaisiin urheilutapahtumiin raportointia varten. Tiedot voi lähettää osoitteella tawastcc@gmail.com. Parhaimmat onnittelut kaikille kauden kisoissa menestyneille!
Vuoden alusta on seuraan liittynyt jo yli 50 jäsentä - tervetuloa mukaan toimintaan!


TCC:n sisäharjoituksista

Uimatreenit jatkuvat Tervakosken uimahallilla, omatoimiset harjoitukset ja ohjatut tunnit, treentl alkavat sunnuntaina 16.9. Tänä vuonna jatkuu sisäpyöräily tiistaisin Foreverissä ja Box-in-Box studiolla on WattBike treenejä keskiviikkoisin ja perjantaisin. Lisäksi on tarjolla kehonhuoltoa maanantaisin ja lihashuoltoa keskiviikkoisin. Ohjaajina toimivat Elina Honkavuori ja Petri Virjo. Juuson Ahon valmennuksessa monipuoliset oheistreenit maanantaisin. Harjoitukset alkavat tänä vuonna jo syyskuussa, aloituspäivä 24.9. Triathlonvalmennusryhmä jatkaa yhdessä treenaamista, siellä on muutama paikka vapaana. Seura tukee taloudellisesti harjoittelua, tämän vuoksi me teemme talkoita. Myös yhteistyömme Ott Raskan kanssa CrossFit Ilveksessä jatkuu.
Toivottavasti myös mahdollisimman moni uusi jäsen rohkaistuu mukaan osallistumaan harjoituksiin. Harjoituksissa kukin lähtee omalta tasoltaan ja mukana on hyvin erilaisia kuntotasoja aivan aloittelijasta huippuihin. Tavoitteenamme on luoda joustavia, tasokkaita ja edullisia mahdollisuuksia kuntoiluun mahdollisimman monelle seuran jäsenelle.
Lisätietoa treeneistä verkkosivuilta. https://www.tawastcc.com/toiminta/seuran-yhteiset-harjoitukset/

 


TCC syysjäsenkampanja jatkuu


Syksyllä liittyvät maksavat jäsenmaksusta 50%.  Vuodeksi 2019 keräämme jäsenille lisää uusia jäsenetuja, sponsoreita edustusurheilijoille, tapahtumiin ja toimintaan, etsimme lisää “Pit-Stop” paikkoja lenkeille. Jos sinulla on ideoita aiheesta, suhteita tai halukkuutta tukea TCC:n toimintaa, otathan yhteyttä.

 


TCC tallitila

TCC on saanut oman lämpimän tallitilan Poltinaholta, syksyn kuluessa järjestään siellä talkoot, ja jatkossa on tarkoitus käyttää tilaa myös pyörien kunnostukseen ja pienimuotoiseen huoltokoulutukseen.  Lisätietoja myöhemmin kun aika varmistuu.


 

Liikkujan viikko  16.9.-22.9.2018

Vuonna 2018 teema on Multimodality eli eri kulkumuotojen yhdistäminen. Viikon slogan on Miksaa & Mene! Sopii erityisen hyvin monipuolisesti pyöräileville ja triathlonväelle! http://www.liikkujanviikko.fi/ Viikon aikana TCC:n yhteisiä maastolenkkejä maanantaina ja keskiviikkona. Keskiviikkona 19.9. myös Finska Kompaniet ry:n (http://fk.fi/) vauhdikkaat treenit Ahveniston mooottoriradalla, jonne myös TCC:n jäsenet ovat tervetulleita. Ensin ajetaan 2 lämmittelykierrosta ja sitten 10 kierrosta niin kovaa kuin jaloista lähtee. Säävaraus. Viritteillä on muutakin ohjelmaa. Lauantaina järjestetään 22.9. Hämeen Pyöräilystarttien maastopyöräilyn tekniikkakoulu aloittelijoille Aulangolla yhdessä Parolan pyörähuollon ja Hämeenlinnan Ladun kanssa.

 


Seuravaatteita on saatavilla


TCC:n jäsenillä on mahdollisuus ostaa seuravaatteita ja varusteita, pipoja, varustelaukkuja, paitoja, huppareita ja takkeja. Vaatteita hankittiin isompi erä, joten niitä on vielä jäljellä,sovittamaan pääsee Klubbenin tilossa arkisin klo 9-17. Myös pipoja, uimalakkeja ja juomapulloja on edelleen saatavilla.  Vaatteiden kuvaukset ja hinnat löytyvät TCC:n verkkosivuilta.

Pyöränkuljetuslaukku EVOC PRO & BikeStand 29’ on varattavissa matkoille 50€/reissu.

 


Tapahtumakalenteri

16.-22.9. Liikkujan viikko
ke 19.9. Finska Kompaniet treenit Ahveniston moottoriradalla klo 18,
TCC:n jäsenet tervetulleita mukaan ajamaan & katsomaan

la 22.9. Hämeen pyöräilystartit - maastopyöräilykoulu ajoittelijoille Aulangolla

su 23.9. EvoMtb - osallistu tapahtumaan tai tule talkoisiin

pe 28.-30.9. VeloFinland, Turku

la 29.9. Poronpolkun polkaisu ja TCC:n synttärit - 13 vuotta

su 7.10. KiipMTB - osallistu tapahtumaan tai tule talkoisiin

la 27.10. TCC jäsenilta - paikka vielä avoinna
pikkujoulu tulossa joulukuussa  

la 25.5.2019 AulankoMTB - kannattaa merkata kalenteriin

Tässä linkki TCC 2018 vuosikelloon - Tervetuloa mukaan tapahtumiin!  

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1myJhodnQH8e8jev-dsf6f68ofBxAFkYZ1zLgtY3k9kU/edit?usp=sharing

 


Kilometrikisa 2018 - 1.5.-22.9.2018 pyörii edelleen

Mukana myös TCC. Joukkueen nimi: Hämeen pyöräilijät - Osallistumiskoodi: AulankoMTB

Liity mukaan: https://www.kilometrikisa.fi/