TCC jäsenkirje 4/2018

20.12.2018

TCC:n vuoden viimeinen jäsenkirje.

 

TCC Jäsenkirje 4/2018 


KUULUMISIA 

Kohta on aktiivinen vuosi takana. Viime vuoden aikana meillä oli yli 15 erilaista harjoitusryhmää, TCC:n jäsenet osallistuvat treeneihin & aktiviteettihin yli 2000 kertaa ja kävivät kesäkauden aikana yli 300 kertaa erilaisissa pyöräily- & triathlontapahtumissa. Harjoitukset syksyllä liikuttivat hyvin seuran jäseniä, mukaan olisi kyllä mahtunut enemmänkin väkeä. Kaudenpäättäjäisiä vietimme Kiipulassa suunnitellen maastoreittejä ja kehoa huoltaen & uiden. Pikkujouluissa Ravintola Borassa herkuteltiin, tutustuttiin ja palkitttin jäseniä hyvästä kisamenestyksestä Elina Honkavuori, Jenni Mattila ja Tuija Jantunen sekä aktiivisesta & lupaavasta toiminnasta Tapsa Painilainen, Satu Alenius ja Samuli Nissinen. Haimme OKM tukea nuoriso- toimintaan: MTB kouluun Ahvenistolle, perheleiriin Kiipulaan ja lasten triathlon- kouluun. Vuoden alusta on seuraan liittynyt jo yli 70 jäsentä. Tervetuloa mukaan toimintaan!


TCC:N SISÄHARJOITUKSISTA KEVÄÄLLÄ 2019   
TCC:n monipuolinen harjoituskausi keväälle käynnistyy jälleen tammikuussa. Seura tukee jäsenten harjoittelua taloudellisesti, harjoitukset ovat jäsenille edullisia. Harjoituksissa kukin lähtee omalta tasoltaan ja mukana on hyvin erilaisia kuntotasoja aivan aloittelijoista huippuihin.  Tervetuloa mukaan rohkeasti kokeilemaan, ensimmäinen kerta ilmainen!

Juuson Ahon valmennuksessa oheistreenit jatkuvat maanantaisin. Sen jälkeen on tarjolla kehonhuoltoa. Sisällä pyöräilemään pääsee tiistaisin Foreverissä ja Box-in-Box studiolla on WattBike treenejä perjantaisin. Myös yhteistyömme Ott Raskan kanssa CrossFit Ilveksessä jatkuu, harjoitukset ovat lauantaisin. Uimatreenit jatkuvat Tervakosken uimahallilla ohjatut tunnit jatkuvat sunnuntaisin. TCC:n omina ohjaajina toimivat Elina Honkavuori ja Petri Virjo, tarvittaessa Olli Itäsalo tuuraa. Olli on osallistunut triathlonliiton valmentajakoulutukseen. Triathlonvalmennusryhmä jatkaa yhdessä treenaamista, mukaan mahtuu vielä.  Ja Triathlon koulu alkaa jälleen tammikuussa.
Lisätietoa verkkosivuilta.
https://www.tawastcc.com/toiminta/seuran-yhteiset-harjoitukset/

 


TCC:N EKA SEURALEIRI MALLORCALLE  13.-20.5.

Jäsenkyselyssä viime vuonna, kyseltiin mahdollisuutta yhteiseen seuraleiriin. Nyt ensimmäistä on valmisteltu yhdessä Matka-Vekan kanssa. Tästä tulee erillinen tiedote.


TCC JÄSENHANKINTAKAMPANJA 

Vuonna 2019 aloitamme kampanjan, jossa kisaillaan leikkimielisesti siitä, kuinka monta uutta jäsentä saat houkuteltua mukaan seuran toimintaan. Eniten uusia jäseniä suositelleet palkitaan lahjakortein Terveys- huoltamolle. Palkinnot jaetaan pikkujouluissa joulukuun alussa. Kampanjaan osallistuminen on helppoa. Kun uusi jäsen kirjoittaa houkuttelijansa nimen liittymislomakkeen jäsenyyden suosittelija kohtaan, niin houkuttelija on mukana kisassa! Kutsu siis mukaan ystäväsi, tuttavasi ja puolituttusikin seuran jäseneksi niin pyöräilemään kuin edistämään pyöräilyä!


TCC EDUSTUSURHEILIJAT 2019 - ELINA & TUIJA  

Vuoden 2019 TCC:n edustusurheilijat ovat Elina Honkavuori ja Tuija Jantunen. Sen lisäksi, että Elina piskaa meitä sisäpyöräilyssä ja venyttää kehonhuollossa, hän kisaa aktiivisesti niin maastossa kuin triathlonkisoissakin. Tuija on valittu Hattulan vuoden urheilijaksi ja triathlonmatkat jatkuvat. Molemmilla on SM-tason saavutuksia ikäsarjoissaan.


HATTULAN KYLÄTIET JA MUUTA PYÖRÄILYN EDISTÄMISTÄ 
Hattulaan saatiin tänä vuonna kaksi Suomen ensimmäistä kylätietä, toinen Sattulaan ja toinen Pappilanniemeen. Hattulassa tehtiin myös Kulttuuripyöräily rasteja Hattulan 150 vuotis juhlan kunniaksi. Hämeenlinnassa kokoonnuttiin pyöräilyviikolla, liikkujan viikolla ja talvipyöräilyviikolla tehtiin Taidepyöräily. Syksyllä kokoonnuttiin myös  pohtimaan pyöräilyn viitoitusta Hämeenlinnaan, Hattulaan ja Janakkalaan.

OHJAAJIA JA TUKEA TCC:N TOIMINTAAN VUODELLE 2019  
Toimintamme on aktiivisesti laajenemassa ja tarvitsemme lisää ohjaajia erityisesti lasten & nuorten toimintaan. TCC tukee ohjaajakoulutuksesta kiinnostuneita ja valmistelemme yhteistyötä muiden seurojen kanssa. Keräämme myös jäsenille lisää uusia jäsenetuja, sponsoreita toimintaan, etsimme lisää “Pit-Stop” paikkoja lenkeille. Jos sinulla on ideoita aiheesta, suhteita tai halukkuutta ohjaukseen tai tukea TCC:n toimintaa, otathan yhteyttä.

TCC vuosikokous 9.2.2019  - klo 15 -> Osallistu ja vaikuta!

 


SEURAVAATTEITA

on saatavilla jäsenillä on mahdollisuus ostaa seura- vaatteita ja varusteita, pipoja, uimalakkeja ja varustelaukkuja. Sovittamaan pääsee Klubbenin tilossa arkisin klo 9-17, Linnankatu 4. Lisätietoja verkkosivuilta.
Pyöränkuljetuslaukku EVOC PRO & BikeStand 29’ on varattavissa matkoille 50€/reissu.

 

TAPAHTUMAKALENTERI 2019

su 6.1. Liikut Sää klo 10-16, Elenia Areenalla, TCC osastolla 27

la 9.2. TCC vuosikokous klo 15 ->

su 24.2. Finlandia Fattbike

huhtikuu Aulanko herää! Hämeen Pyöräily startit

4.-12.5. Valtakunnallinen Pyöräilyviikko

13.-20.5. TCC Mallorca leiri

la 25.5. AulankoMTB - kannattaa merkata kalenteriin

to 30.5. Tour de Härkätie

Tässä linkki TCC 2019 vuosikelloon - Tervetuloa mukaan tapahtumiin!  

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1myJhodnQH8e8jev-dsf6f68ofBxAFkYZ1zLgtY3k9kU/edit?usp=sharing

 


TALVEN KILOMETRIKISA- 1.1.-28.2.2019 ALKAA JÄLLEEN

Mukana myös TCC. Joukkueen nimi: Hämeen pyöräilijät - Osallistumiskoodi: TCC2019

Liity mukaan: https://www.kilometrikisa.fi/

 


LINKKEJÄ LISÄTIETOIHIN